SadraMohajer

مهاجرت به کانادا و اروپا توسط صدرا مهاجر

شرایط ویزای سینگل چیست؟ یک ویزای سینگل اینتری می تواند برای یک بار با هدف خاص مورد استفاده قرار گیرد. به سادگی، یک ویزای سینگل اجازه می دهد فرد فقط یک بار در طول ویزای خود به کشور مربوطه وارد شود. به عبارت دیگر، تا زمانی که کشور را ترک نکنید، ویزای شما معتبر است.

اطلاعات بیشتر

برای ورود به کشور کانادا، نخستین گام عملی اقدام برای اخذ ویزا است. خواه انگیزه از سفر صرفا توریستی و همراهی با یک تور گردشگری باشد، خواه دیدار اقوام و آشنایان، خواه ادامه تحصیل و خواه اهداف کاری و سرمایه گذاری، آنچه ورود شما به این کشور را جواز می دهد، ویزای کانادا است. در حال حاضر و بر اساس قوانین اداره مهاجرت کانادا، تمامی ویزاهای توریستی این کشور برای اتباع ایرانی به شکل ویزای مولتیپل (Multiple-entry) است. ویزایی که با نام‌هایی همچون ویزای ۵ ساله کانادا و یا ویزای چند بار ورود نیز شناخته‌ می‌شود.

اطلاعات بیشتر

فرصت مطالعاتی یکی از مقاطع دوره ی دکتری تخصصی است که به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی بین کشور کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به نام ارائه ویزای فرصت مطالعاتی کانادا به واجدین شرایط اعطا می‌شود. متقاضیان برای اخذ ویزای فرصت مطالعاتی کانادا میبایست پس از دریافت پذیرش از موسسه علمی مورد نظر در کانادا، برای دریافت ویزا اقدام نماید.

اطلاعات بیشتر

تصمیم برای انتخاب کشور مناسب با هدف ادامه تحصیل همواره یکی از دغدغه‌های اصلی دانش‌آموزان و یا دانشجویان بوده‌است. اگرچه برخی کشورها همچون آمریکا و انگلیس مقاصدی سنتی برای ادامه تحصیل محسوب می‌شوند اما کشور کانادا نیز طی چند سال گذشته با استقبال فزاینده طالبان علم و دانش از سرتاسر جهان مواجه شده‌است. کشوری با نظام آموزشی دو زبانه (انگلیسی- فرانسه) در کنار بهره‌مندی از بالاترین استانداردهای آموزشی و تحقیقاتی روز دنیا به یکی از ۵ مقصد اصلی دانشجویان و دانش آموزان برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا تبدیل شده است.

اطلاعات بیشتر

اینکه از چه طریق می توان ویزای کاری کانادا را اخذ نمود و مراحل اخذ ویزای کار کانادا کدامند و ایا با ویزای کاری کانادا می توان اقامت دائم کانادا را کسب نمود ، موضوع بحث در این مقاله می باشد . اخذ ویزای کاری کانادا در حال حاضر یکی از بهترین روش های مهاجرت به کانادا می باشد و علاقمندان زیادی دارد .برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ ویزای کار کانادا و اگاهی از شرایط کار در کانادا برای ایرانیان می توانید با گروه صدرا مهاجر تماس گرفته و با وکلا مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کار کانادا مشورت نمایید .

اطلاعات بیشتر

مطالب مفید و آموزشی

اخذ ویزا ی کار المان

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و انواع ویزاهای کاری المان برای کسانی که قصد دریافت کارت ابی یا ویزای کاری المان را دارند موردبررسی قرار گرفت.

اطلاعات بیشتر

اخذ ویزا شینگن تضمینی و بدون پیش پرداخت

اخذ ویزای شینگن تضمینی فوری و ارزان ، با ما انواع ویزای شینگن تجاری و توریستی سینگل , دوبار ورود و مالتی را به راحتی دریافت کنید.

اطلاعات بیشتر

تحصیل رایگان در المان

المان صنعتی ترین کشور قاره اروپا است و در قلب این قاره قرار دارد. در سال های اخیر دانشجویان زیادی تحصیل رایگان در آلمان را انتخاب نموده اند.بسیاری افراد خواهان ادامه ...

اطلاعات بیشتر

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

عواملی که باعث می شود این کشور برای تحصیل مناسب باشد شامل مقرون به صرفه بودن، کیفیت بالای زندگی و فرصت های شغلی می باشد. اخذ ویزای تحصیلی استرالیا ...

اطلاعات بیشتر

شرایط تحصیل در استرالیا

برترین مرجع ارائه خدمات راهنمای تحصیل در استرالیا, اخذ پذیرش تحصیلی, بورس تحصیلی, اعزام دانشجو, نمونه مدارک, معرفی دانشگاه های برتر دنیا بر اساس رتبه ...

اطلاعات بیشتر

تحصیل و کار در کانادا

برترین مرجع ارائه خدمات راهنمای تحصیل در خارج از کشور, اخذ پذیرش تحصیلی, بورس تحصیلی, اعزام دانشجو, نمونه مدارک, معرفی دانشگاه های برتر دنیا بر اساس رتبه ...

اطلاعات بیشتر

پاسخ به سوالاتی که ذهن شما را درگیر کرده است

فرقی نمی‌کند از چه کشوری اقدام شود ولی توصیه می‌شود از کشوری اقدام کنید که در طول سفر بیشترین اقامت را در آن کشور دارید.

در همه‌ی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های کشورهای عضو پیمان شینگن در سراسر دنیا.

LIMA چیست؟ LIMA مخفف ارزیابی اثرات بازار کار می اشد. LIMA یک پیشنهاد کار کتبی صادر شده توسط دولت کانادا می باشد، که برای یک کارفرمای کانادایی صادر گردیده است که مایل به استخدام یک کارگر خارجی می باشد. اگر ویزای من صادر شده است، چه مقدار زمان پیش از آن که لازم باشد به کانادا برم در اختیار دارم؟ ویزای شما تاریخ انقضا دارد. شما باید پیش از انقضای آن برای جلوگیری از خارج شدن از وضعیت خود اقدام کنید. تاریخ انقضا را باید به مدت یک سال از زمان انجام معاینه پزشکی تنظیم کنید. آیا می توان حیوانات خانگی را نیز با خود برد؟ کانادا تمامی حیوانات را قرنطینه نمی کند. گربه ها و سگ ها تا زمانی که برای هاری واکسینه شده باشند می توانند شما را تا کانادا بدون نیاز به قرنطینه همراهی کنند. شما نیاز دارید که تعدادی کاغذ اضافی را برای آژانس خدمات مرزی کانادا تکمیل نمایید. دیگر حیوانات ممکن است بسته به کشور مبدا مجاز باشند. شما باید پیش از سفر اعلام نمایید. آیا به محض اینکه ویزای کانادا برای من صادر شوم مقیم دائم کانادا محسوب می شوم؟ شما زمانی که شخصاً وارد خاک کانادا شوید مقیم دائم کانادا محسوب می شوید. اگر شما پیش از آن که ویزایتان منقضی شود وارد کانادا نشوید، اقامت دائم نخواهید داشت. زمانی که وارد کانادا شوم، آیا سرویسی وجود دارد که به من کمک کند؟ کانادا انواع خدمات مهاجرتی را ارائه می نماید. مراکز خدمات مهاجرتی در سراسر کانادا وجود دارند که به شما کمک می کنند. سازمان های خصوصی نیز خدمات پرداختی دیگری را ارائه می کنند مانند برداشتن شما از فرودگاه، کمک در یافتن منزل، و غیره. آیا تجارب کاری من جهت به رسمیت شناخته شدن باید مرتبط با تحصیلاتم باشد؟ خیر آیا اگر بستگان نزدیکی در کانادا داشته باشم به نفع درخواست من خواهد بود؟ چه بستگانی به عنوان بستگان نزدیک در نظر گرفته می شوند؟ برای افرادی که به عنوان نیروی ماهر فدرال درخواست می دهند می توانید امتیازاتی را برای واجد الشرایط شدن با داشتن بستگانی در کانادا بدست آورید. آن ها هیچ امتیاز اضافی را در سیستم جامع امتیاز بندی فراهم نمی کنند. آیا نیاز است که یک معاینه پزشکی انجام دهم؟ این آزمون به دنبال چه چیزی می باشد/ چه نوع آزمایشاتی انجام می گردد؟ آیا درخواست من در صورتی که یک بیماری یا اختلال خاص داشته باشم رد می شود؟ کسانی که مایل به کار، تحصیل یا مهاجرت به کانادا می باشند نیازمند انجام معاینه پزشکی می باشند. معاینات بالینی، رادیو گرافی سینه و آزمایشات خون انجام خواهد شد. آن ها به دنبال شرایطی هستند که به عنوان یک خطر برای افراد کانادایی مطرح شده و یا نیاز بیش از حد به سیستم مراقبت های بهداشتی دارد. شرایط درخواست می تواند سبب عدم پذیرش شما در کانادا شود. آیا باید برای واجد الشرایط بودن اکسپرس اینتری آزمون انگلیسی و یا فرانسه بدهم؟ بسته به برنامه مهاجرتی که تحت آن درخواست می دهید، ممکن است نیازمند انجام یک آزمون زبان باشید. لطفاً به نیازمندی های برنامه مراجعه کنید تا ببینید که آیا نیازمند یک آزمون زبان هستید یا خیر.

بله و خیر. فقط به دلیل ارسال پرونده ای توسط وکیل مهاجرت باعث نمی شود که اداره مهاجرت آن پرونده را قبل از پرونده هایی که بدون وکیل ارسال شده است بررسی نماید، ولی پرونده هایی که توسط شرکت مهاجرتی صدرامهاجر تهیه می شود دقیقا مطابق با قوانین روز مهاجرت و بر اساس استاندارد های اداره مهاجرت کانادا می باشد. این امر باعث می شود که از هرگونه رد شدن پرونده و یا درخواست مدارک بیشتر و یا نامه نگاری های اضافه جلوگیری شود. این موارد باعث تسریع شدن پرونده می گردد. همچنین به دلیل اینکه کلیه مکاتبات با اداره مهاجرت کانادا و بلعکس از طریق دفتر ما در کانادا انجام می شود، امکان گم شدن نامه ها در اداره پست و یا دیر رسیدن نامه به فرد متقاضی به حداقل می رسد. با انتخاب شرکت مهاجرتی صدرا مهاجر شما می توانید شانس قبولی خود را به مراتب افزایش داده و از پیشرفت کار خود مطمئن شوید.

بله، شما می توانید در کنار پرونده مهاجرتی خویش برای ویزای کار، تحصیلی و یا توریستی اقدام نمایید.

ویزای کار به صورت موقت بوده و افرادی که با واسطه ویزای کار در کانادا زندگی می کنند نمی توانند از امکاناتی که به صورت رایگان در اختیار افراد مقیم کانادا قرار می گیرد استفاده نمایند. این امکانات رایگان شامل آموزش زبان، حقوق بیکاری، خدمات درمانی، خدمات بازنشستگی و … می باشد.

کارت اقامت دایم کانادا به مانند ویزای اقامت دائم می باشد. شما با دارا بودن این کارت اجازه زندگی، تحصیل و کار را دارا بوده و از تمام حقوق شهروندی کانادا بر خوردار می باشید. تنها تفاوت بین کارت اقامت دایم و کارت شهروندی (Citizenship Card) کانادا در این است که، شهروندان کانادا می توانند پاسپورت کانادایی دریافت کرده و در انخابات کانادا شرکت کنند. افراد مقیم دایم کانادا پس از ۳ سال زندگی در کانادا می توانند برای کارت شهروندی اقدام نمایند.

اخبار صدرا مهاجر