SadraMohajer

ویزای کار کانادا

  • چهارشنبه 26 دی 1397
  • 2596 نفر
ویزای کار کانادا,اخذ ویزای کار کاناد

ویزای کار کانادا

آیا قصد دارید برای ویزای کاری کانادا اقدام کنید ؟ چگونه می توان ویزای کار کانادا را دریافت کرد ؟ قوانین اخذ ویزای کار کانادا را می دانید ؟ با صدرا مهاجر همراه باشید

برنامه ی ویزای کار کانادا، مهاجرت کارآفرینان با مهارت و پتانسیل بالقوه هدف قرار داده تا کسب و کار جدید و نویی را در کانادا به وجود بیاورد که شغل هایی را برای کانادایی ها ایجاد کند و رقابت را در یک مقیاس جهانی به وجود بیاورد.
به جز شهروندان کانادا و مقیمان دائم این کشور، تمامی ساکنین کانادا برای کار کردن در این کشور پهناور به اخذ مجوز کار از کشور کانادا یا به طور مشخص از اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا نیاز دارند.
دلایل بسیاری وجود داردکه چرا کانادا بهترین مکان برای ایجاد کسب و کار است .

مزایای کانادا عبارت اند از:

• اقتصاد قوی
• مالیات پایین و هزینه های کسب و کار کم
• برتری پژوهش و نوآوری
• کیفیت بالای زندگی

نکاتی پیرامون اخذ مجوز کار در کانادا

•    فعالیت هایی که براساس آن کشور کانادا برای آنها مجوز کار صادر می کند، محدود به فعالیت های خاصی می شوند که از سوی آن دولت اعلام می شود و برای توسعه ی اقتصاد کشور کانادا مفید و ارزشمند می نماید.
• برای اخذ این مجوز نیاز به شرکت یا کارفرمایی است که شهروند یا مقیم دائم این کشور است.
• مجوز کار از سوی اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا به صورت موقت صادر خواهد شد که البته قابل تمدید در خاک این کشور خواهد بود
• ضروری است اداره منابع انسانی و توسعه کانادا تایید کند مجوز کاری را که از سوی اداره مهاجرت صادر می شود اثر منفی بر اقتصاد کانادا نخواهد داشت..
• برای گرفتن این تاییدیه شغل مورد نظر باید به مدت یک ماه در سه نقطه مختلف کانادا آگهی شود ، اگر افرادی باشند که شهروند کانادا محسوب می شوند و یا اقامت دائم این کشور را دارا می باشند و برای شغل مورد نظر ماب تشخیص داده شو ند   اداره ی مذکور در خواست مجوز آنها را رد خواهد کرد
•    در موارد زیر نیاز به اخذ تاییدیه اداره منابع انسانی و توسعه درکانادا نمی باشد
۱)فعالیت مورد نظر دارای امتیاز های اجتماعی، اقتصادی یا فرهنگی قابل توجهی برای کشور کانادا باشد.
۲)فعالیت مورد نظر جزء فعالیت هایی باشد که یک دانشجوی بین المللی به عنوان اتمام دوره ی تحصیل خود باید آن را بگذراند.
۳)زمانی که شخصی دارای ویزای تحصیلی یا مجوز کار در این کشور باشد، همسران چنین اشخاصی برای دریافت مجوز کار نیاز به تایید این اداره ندارند.
۴)در مواقعی که اشخاص خارجی تحت عناوینی مانند پناهندگی نیاز به حمایت دولت کانادا را داشته باشند.
۵)شغل مورد نظر جزء آن دسته از فعالیت هایی باشد که در معاهده های تجاری بین المللی از آنها حمایت شده است.
۶) فعالیت مورد نظر تحت موافقت نامه های دوجانبه کشور کانادا و دیگر دولت ها قرار گرفته باشد.
* در صورت داشتن شرایط زیر شما می توانید از داخل خاک کانادا برای اخذ مجوز کار اقدام کنید:
! اگر شما دارای مجوز کار مخصوصی هستید و می خواهید برای دریافت مجوز یک نوع فعالیت دیگر از اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا درخواست مجوز کنید، می توانید از داخل خاک کانادا اقدام کنید.
! اگر شما در حال گذراندن مراحل کسب اقامت کانادا هستید و در کانادا ساکن هستید.
! اگر شما دارای اقامت موقت کانادا با اعتبار مدت بیش از شش ماه هستید.
! اگر همسر یا پدر و مادر شما دارای ویزای تحصیل یا مجوز کار در کانادا باشند.
• اگر شما دارای شرایطی باشید که بتوانید بدون ویزا وارد کانادا شوید و فعالیت شما جزء آن دسته مشاغلی باشد که برای اخذ مجوز نیاز به تاییدیه اداره منابع انسانی و توسعه کانادا نباشد، شما می توانید در هنگام ورود به کانادا نیز  برای اخذ مجوز اقدام کنید.
• پس از اخذ مجوز کار از سوی کشور کانادا شما برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارید . د ر اینجاست که مشاوران و وکلای برجسته ی تیم صدرا مهاجر در سریع ترین وقت ممکن اقدامات لازم را برای شما فراهم خواهند کرد.
• پس از یکسال از ورود شما به خاک این کشور و شروع به فعالیت تمام وقت در این مدت و پرداخت مالیات به دولت کانادا، می توانید برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنید و بعد از چند سال پاسپورت این کشور را دریافت کنید و به عنوان شهروند کانادا در این کشور سکونت کنید.
• فرزندان اشخاصی که مجوز کار در کانادا را دریافت داشته اند می توانند تا پیان دوره ی دبیرستان از آموزش رایگان در مدارس کانادا بهره مند شوند.
• فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر کانادا ظرف سه ماه پس از دریافت مدرک خود می توانند درخواست مجوز کار از دولت کانادا را بنمایند.
دو دسته از مشاغل هستند که برای گرفتن مجوز کار در کانادا نیاز به مجوز ندارند و یا پروسه ی مجوز آن به سرعت انجام می شود.
پرستارهایی که سرخانه باشند.
مدیران و تجاری که زیر نظر پیمان های تجارتی آزاد هستند که همانطور که در فوق ذکر شد، این دسته از افراد نیاز به تاییدیه اداره منابع انسانی ندارند.
همچنین افرادی که تحت عنوان بیزینس ویزیتور business visitor وارد خاک کانادا می شوند تحت شرایطی نیاز به اخذ این مجوز ندارند. در ادامه سعی می کنیم که انوع ویزای کار کانادا را بررسی کنیم و جزئیات آن ها را برای شما عزیزان شفاف تر کنیم.

ویزای کار کانادا از طریق اکسپرس اینتری

این ویزا برای کسانی است که قصد دارند در کانادا اقامت دائم داشته و کار در کانادا را نیز تجربه کنند. برای این امر شما باید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و بعد از تایید صلاحیت برای کار دعوت می شوید. معمولا سه برنامه مهاجرت تحت اکسپرس اینتری وجود دارد که در ابتدا نیاز به تعیین امتیاز شما می باشد. این امتیازات براساس موارد زیر هستند.
•    ملیت
•    سن
•    سطح زبان
•    تعداد اعضای خانواده
•    تحصیلات
•    جزئیات پیشنهاد شغلی
این سه برنامه به شرح زیر هستند
•    برنامه کارگر ماهر فدرال
•    برنامه تجاری ماهر فدرال
•    برنامه تجربه کانادایی

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا از طریق اکسپرس اینتری

•    پاسپورت و اسناد سفر
•    گواهی دانش زبان
•    مدارک تحصیلی
•    کاندیدای ایالتی
•    نامه پیشنهاد کاری

مدارک لازم برای اخذ اقامت دائم از طریق ویزای کاری با اکسپرس اینتری

•    گواهینامه پلیس
•    گواهی سلامت و ازمون سلامت
•    اثبات تمکن مالی

ویزای کار کانادا از طریق برنامه تجاری

در این سیستم اخذ ویزای کار کانادا ملاقات کننده های تجاری و افراد تجاری با یکدیگر متفاوت هستند. افراد تجاری افرادی هستند که تحت معاهدات برای کار در کانادا اقدام می کنند و اگر صلاحیت ان ها تایید شود برای کار در کانادا اقدام می کنند.
ملاقات کننده های تجاری کسانی هستند که برای شرکت در فعالیت های تجاری بین المللی وارد کانادا می شوند و جزئی از نیروی کار کانادا نیستند. این افراد معمولا برای مدت کوتاهی بین چند روز تا چند هفته در کانادا اقامت دارند، اما اقامت آن ها تا ۶ ماه قابل تمدید است.

اخذ ویزای کار کانادا به عنوان یک حرفه ای

برای کار در کانادا به عنوان یک حرفه ای شما باید شرایط زیر را داشته باشید.
•    واجد شرایط برای مجموعه شغل های NAFTA ( مخصوص شهروندان کانادا ، مکزیک و آمریکا
•    پیشنهاد کاری
•    اجازه کار

ویزای کار کانادا از طریق برنامه کوتاه مدت

هر ساله در حدود ۳۰۰ هزار متقاضی کار در کانادا از طریق اجازه کار موقت برای کار در کانادا اقدام می کنند. برای اشتغال در این برنامه شما به اجازه کار نیاز دارید. معمولا قبل از اقدام متقاضی به یک پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمایی کانادایی نیازمند است. با توجه به ملیت شخص متقاضی چند گام کلی برای اخذ ویزای کار کاندا و مجوز کار در کانادا وجود دارد.
1.    کارفرما در صورت لزوم برای ارزیابی تاثیرات بازار کار درخواست می کند.
2.    کارفرما پیشنهاد شغلی موقت را تمدید می کند.
3.    اقدام برای اجازه کار توسط متقاضی
4.    صدور مجوز کار
برای گام اول کارفرما باید اثبات کند که شغل موردنظر او دارای تاثیر مثبت در اقتصاد کانادا است و هیچ شهروند کانادا یا کسی که اقامت دائم کانادا را داری برای آن متقاضی نیست. اجازه کار موقت معمولا برای چند روز تا چند سال صادر می شود. معمولا درخواست برای اجازه کار دارای دو مرحله است. معمولا در ابتدا کار فرما باید مجوز استخدام از خارج از کشور را داشته باشد و بعد از مجوز باید برای اجازه کار اقدام کنید.

ویزای کار کانادا، راهنمای کامل دریافت ویزای کار کانادا توسط تیم صدرا مهاجر

ویزای کار کانادا

آیا قصد دارید برای ویزای کاری کانادا اقدام کنید ؟ چگونه می توان ویزای کار کانادا را دریافت کرد ؟ قوانین اخذ ویزای کار کانادا را می دانید ؟ با صدرا مهاجر همراه باشید

بیشتر بدانید
آموزش گام به گام چگونگی اخذ ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید این مقاله را مطالعه نمایید.

بیشتر بدانید
توضیح مراحل اخذ ویزای مطالعاتی کانادا به طور کامل

اخذ ویزای مطالعاتی کانادا

تجربه نشان داده‌است که در مقایسه با افرادی که فرصت مطالعاتی نرفته‌اند، احتمال جذب افرادی که در دوره دکتری به فرصت مطالعاتی رفته‌اند بسیار بیشتر خواهد بود. 

بیشتر بدانید
تفاوتهای ویزای مالتیپل کانادا و مزایای آن

اخذ ویزای مالتیپل کانادا

مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای این نوع ویزا افزود:

بیشتر بدانید
معرفی کامل ویزای سینگل کانادا، شرایط اخذ ویزای سینگل کانادا

اخذ ویزای سینگل کانادا

ویزای سینگل تنها اجازه یک بار ورود را می دهد و برای 3 ماه از تاریخ صدور معتبر است.ولی برای دریافت ویزای سینگل شرایطی لازم است که در این مقاله ذکر می گردد.

بیشتر بدانید
اخذ ویزا ی کار المان

ویزای کار المان

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و انواع ویزاهای کاری المان برای کسانی که قصد دریافت کارت ابی یا ویزای کاری المان را دارند موردبررسی قرار گرفت.

بیشتر بدانید
ویزا جستجو کار المان

ویزا جستجو کار چیست و چه مدارکی احتیاج دارد

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و …

بیشتر بدانید