SadraMohajer

ویزای تحصیلی کانادا

  • چهارشنبه 26 دی 1397
  • 1681 نفر
 ویزای تحصیلی کانادا,زمان دریافت ویزای دانشجویی کانادا,ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید این مقاله را مطالعه نمایید.

اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید، امکان درخواست ویزای تحصیلی کانادا پس از دریافت نامه پذیرش یا اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا (و نامه CAQ در استان کبک) وجود خواهد داشت. نامه پذیرش در مقاطع بعد از دیپلم باید از موسساتی گرفته شود که اداره مهاجرت و شهروندی کانادا آنها را قبول داشته باشد. نام یکی از موسسات معتبر آموزشی کانادا Designated learning institutions که هر کدام دارای کد DLI منحصر بفردی بوده که باید در اپلیکیشن ویزا وارد شود. اگر از مدارس کانادا پذیرش دارید میتوانید برای ویزای دانش آموزی کانادا اقدام کنید. تمامی مدارس مورد تایید اداره مهاجرت هستند. همچنین می توانید لیست موسسات معتبر هر استان را در سایت وزارت آموزش پروش کانادا مشاهده کنید. اگر متقاضی که قصد دریافت ویزای تحصیلی کانادا را دارد، سنش کمتر از ۱۸ سال باشد (minors)، باید یک فرد در کانادا نامه ای به اداره مهاجرت دهد و مسئولیت آن فرزند را به عهده بگیرد. انجام آزمایشات پزشکی و سو پیشینه برای متقاضیان ایرانی که قصد تحصیل در کانادا را دارند الزامی نمی باشد.

مدت زمان دریافت ویزای دانشجویی کانادا

با دریافت ویزای تحصیلی کشور کانادا میتوانید تا پایان اعتبار ویزا (معمولا تا پایان دوره تحصیلی میباشد) بدون محدودیت به کانادا سفر کنید. پس از دریافت پاسخ مثبت از اداره مهاجرت معمولا ویزای کوتاه مدتی در پاسپورت شما میخورد که به محض ورود به خاک کانادا آفیسر ویزای تحصیلی را برای شما صادر خواهد کرد. در هنگام ورود به کانادا نامه دریافتی از اداره مهاجرت و (برای تحصیل در کبک، نامه CAQ) را به همراه داشته باشید.

استادی پرمیت کانادا

استادی پرمیت مجوزی است که معمولا در هنگام ورود دانشجو در کانادا برای او صادر میشود. با داشتن استادی پرمیت کانادا، متقاضی مجاز به ماندن و تحصیل در کانادا میباشد. استادی پرمیت برای دوره هایی که در مدت ۶ ماه به اتمام میرسند نیاز نمیباشد. در مورد این دوره ها متقاضی تحصیل در کانادا میتواند با داشتن ویزای کوتاه مدت اقدام به تحصیل در کانادا کند. طبق قوانین اداره مهاجرت، در صورتی که قصد ادامه تحصیل پس از دوره ۶ ماهه را دارید، بهتر است از همان ابتدا ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کنید. اگر قبلا استادی پرمیت دریافت کرده اید ولی طبق مواردی که روی نامه استادی پرمیت مشخص میکنند پیش نرفته و از آن قوانین سرپیچی کرده اید، درصورت درخواست برای هر نوع ویزای جدید تحصیلی باید ۶ ماه صبر کنید و این ۶ ماه در حقیقت نوعی جریمه برای متقاضی خواهد بود. به طور مثال اگر روی نامه استادی پرمیت شما اجازه کار را نداشته باشید ولی در زمان حضور در کانادا کار کنید و اداره مهاجرت این مساله را متوجه شود، در زمان اقدام برای ویزای تحصیلی ۶ ماه از درخواست ویزا جریمه خواهید شد و حتی در صورت ارسال پرونده در این ۶ ماه پرونده شما مردود میشود.
داشتن استادی پرمیت یا اصطلاحا ویزای تحصیلی کانادا، برای دوره های پیش دبستان نیاز نیست.
اهمیت مشورت با مشاورین خبره در امر اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی بسیار بالاست زیرا، انتخاب شهر و دانشگاه و همچنین نحوه بستن فایل ویزای دانشجویی کانادا نیاز به دید حقوقی داشته و در این امر مشاورین گروه صدرا مهاجر آمادگی ساپورت متقاضیان را دارند. مشاورین معتبر برای اخذ ویزای تحصیلی کشورکانادا باید عضو انجمن ICCRC باشند. شما میتوانید نام مشاور رسمی گروه صدرا مهاجر در انجمن مشاورین مورد تایید اداره مهاجرت کانادا بررسی نمائید.  . همچنین صدرا مهاجر با بهره مندی از اولین مشاورتحصیلی مورد تایید وزارت امورخارجه کانادا اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر کشور کانادا را برای متقاضیان واجد شرایط تضمین میکند. اکثر دانشگاه های کانادا طرف قرارداد صدرا مهاجر بوده و این امر شانس پذیرش متقاضیان تحصیل در کانادا را افزایش میدهد. مشاور مهاجرت به کانادا نیز پروسه ویزا را برای متقاضیان پیگیری خواهد کرد.صدرا مهاجر اولین موسسه در ایران و جز معدود موسسات دنیاست که خدمات تحصیل در کانادا را توسط مشاورین مورد تائید تحصیلات و مشاورین رسمی مهاجرت به کانادا و عضو انجمن ICCRC پیگیری میکند. 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

  1.     نامه ادمیشن از یکی از مراکز معتبر آموزشی ( به جز همسر فرد دارای استادی پرمیت یا ورک پرمیت )
  2.     نامه CAQ فقط برای متقاضیان استان کبک
  3.     برنامه تحصیلی یا همان Study Plan 
  4.     اسکن صفحات جدیدترین پاسپورت (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر خورده را اسکن کنید)
  5.     اسکن صفحات پاسپورت های قبلی (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر یا ویزا خورده را اسکن کنید)
  6.     اسکن شناسنامه ترجمه و تایید شده / اگر متاهل هستید اسکن شناسنامه همراهان را هم در همین فایل اضافه کنید.
  7.     یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵  
  8.     نامه تمکن مالی
  9.     اسناد نشان دهنده دارایی شما
  10.     نامه های سابقه کاری و بیمه کاری
  11.     فرم های درخواست ویزا
  12.     پرداخت هزینه های ویزای تحصیلی کانادا

این هزینه ها توسط اداره مهاجرت دریافت میشوند و غیر قابل عودت هستند.

نامه های مشروط پذیرش در دانشگاه ها

نامه های مشروط پذیرش نامه هایی هستند که در آنها دانشگاه یا کالج شرط یا شروطی را برای ورود به دوره لحاظ کرده است. در صورتی که متقاضی بتواند به آفیسر اداره مهاجرت اثبات کند که قادر به رعایت آن شروط است در صدور ویزا مشکلی نخواهد بود. در صورتی که پذیرش مشروط به دوره زبان گرفته شده است باید دقیقا مشخص شود که در خصوص زبان انگلیسی متقاضی چه برنامه ای در دانشگاه وجود دارد.

هزینه مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

متقاضی تحصیل در کانادا باید بتواند هزینه های تحصیل در کانادا را برای سال اول فراهم نماید. مثلا اگر شهریه متقاضی برای هر سال ۱۵ هزار دلار است، وی باید این مبلغ را به همراه هزینه مربوط به زندگی مربوط به سال اول از طریق حساب بانکی خود یا اسپانسر خود به سفارت اثبات کند. تمکن مالی برای ویزای تحصیلی کانادابسیار پر اهیمت بوده و در صورتی که متقاضی نتواند آن را اثبات نماید، افیسر ویزای تحصیلی او را مردود خواهد کرد.

جواب ویزای تحصیلی کانادا

این جواب معمولا به صورت آنلان تا ۹ هفته پس از انگشت نگاری در دفاتر مربوط به سفارت کانادا خواهد آمد. در صورت مثبت بودن جواب باید متقاضی یا نماینده او پاسپورت خود را به سفارت کانادا در آنکارا ارایه دهد تا ویزا را در پاسپورت او مهر کنند.

ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

اگربا درخواست ویزای تحصیل در کانادای شما موافقت نشود نامه ای صادر خواهد شد که درآن دلیل یا دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا را اعلام خواهند کرد. معمولا دلایل ریجکت شدن ویزای تحصیلی کانادا به شرح زیر است:
•    منبع مالی کافی وجود نداشته
•    هدف از تحصیل برای آفیسر قانع کننده نبوده و دلایل کافی برای بازگشت با کشور مورد نظر وجود نداشته
•    دوره تحصیلی مورد نظر
•    اشکال در بستن فایل ویزا و فرم های ویزای تحصیلی
•    برنامه تحصیلی نامناسب
اگر در اخذ ویزای تحصیلی کانادا موفق نشده اید، با مشاورین رسمی صدرا مهاجر تماس بگیرید تا شما را راهنمائی کنند.
کارهایی که قبل از سفر باید انجام بدهید 
•    پذیرش خود را اکسپت کنید
•    تاریخ اعتبار پاسپورت شما حداقل ۶ ماه باشد.
•    خرید بلیط (ترجیحا بلیط رفت و برگشت باشد)
•    بیمه مسافرتی – اختیاری – (بیمه تحصیلی را در کانادا تهیه خواهید کرد ولی بیمه مسافرتی برای مسیر میباشد)
•    رزرو محل اقامت در کانادا
•    پیش بینی پیکاپ از فرودگاه
•    همراه داشتن پول نقد با رسیدی که نشان دهد در بانک کانادایی پول دارید. سعی کنید بین ۵ تا ۱۰ هزار دلار کانادا همراه داشته باشید. 
•    وزن چمدان ها را چک کنید
•    مدارک زیر را مرتب کنید و روی مدارک یک برگه حاوی آدرس و شماره تماس خود بگذارید تا در صورت گم شدن برای شما ارسال شود. این مدارک را به همراه داشته باشید: پاسپورت، بلیط ها، بیمه مسافرتی، نامه پذیرش دانشگاه، نامه CAQ (برای استان کبک)،  نامه ویزای کانادا،  نامه بانکی که موجودی حساب شما را نشان دهد، نسخه برای هر دارویی که همراه دارید، کپی مدارک تحصیلی، چک کردن مواد خوراکی غیر مجاز برای آوردن به کانادا، اگر بیش از ۱۰ هزار دلارمی آورید باید محل کسب آنرا اثبات کنید.
•    در فرودگاه SIN NUMBER را میتوانید از دفتر Service Canada دریافت کنید.
•    پس از ورود به کانادا بیمه درمانی خریداری کنید. این بیمه را میتوانید از مراکز خدمات دانشجویی در محل دانشگاه خود یا از آژانس های بیمه خریداری کنید.صدرا مهاجر در این زمینه بهترین شرکت های بیمه درمانی را به شما معرفی خواهد کرد.
•    اگر پس از ورود دچار شوک فرهنگی شدید نگران نباشید، طبیعی است. اگر به کانادا آمده اید و در شرایط بحرانی قرار گرفتید فوری با شماره ۹۱۱ تماس بگیرید. اطلاعات بیشتر در این زمینه و راهکارهای مفید

چک لیست پیش از ورود به کانادا (پس از ویزا)

•    پاسپورت معتبر
•    نامه تائیدیه استادی پرمیت که معولا روی اکانت ویزای شما خواهد آمد.
•    ویزای کوتاه مدت کانادا که در پاسپورت شما مهر شده است
•    نامه پذیرش
•    نامه CAQ برای متقاضیان کبک
•    پول یا سند بانکی که نشان دهد شما حداقل هزینه لازم برای زندگی در کانادا را به همراه دارید. این مبلغ اگر بیش از ۱۰ هزار دلار باشد باید حتما به آفیسر توضیح داده شود. سعی کنید حداقل ۵۰۰۰ دلار پول نقد به همراه داشته باشید.

چک لیست پس از ورود به کانادا

باز کردن حساب بانکی 
خرید بیمه ی خدمات درمانی کانادا (Medical Health Insurance)
خرید سیم کارت در کانادا
ثبت نام در مرکز آموزشی
آشنایی اولیه با سیستم اتوبوسرانی، مترو و نحوه استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی
قوانین تمدید استادی پرمیت کانادا

ویزای کار کانادا، راهنمای کامل دریافت ویزای کار کانادا توسط تیم صدرا مهاجر

ویزای کار کانادا

آیا قصد دارید برای ویزای کاری کانادا اقدام کنید ؟ چگونه می توان ویزای کار کانادا را دریافت کرد ؟ قوانین اخذ ویزای کار کانادا را می دانید ؟ با صدرا مهاجر همراه باشید

بیشتر بدانید
آموزش گام به گام چگونگی اخذ ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید این مقاله را مطالعه نمایید.

بیشتر بدانید
توضیح مراحل اخذ ویزای مطالعاتی کانادا به طور کامل

اخذ ویزای مطالعاتی کانادا

تجربه نشان داده‌است که در مقایسه با افرادی که فرصت مطالعاتی نرفته‌اند، احتمال جذب افرادی که در دوره دکتری به فرصت مطالعاتی رفته‌اند بسیار بیشتر خواهد بود. 

بیشتر بدانید
تفاوتهای ویزای مالتیپل کانادا و مزایای آن

اخذ ویزای مالتیپل کانادا

مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای این نوع ویزا افزود:

بیشتر بدانید
معرفی کامل ویزای سینگل کانادا، شرایط اخذ ویزای سینگل کانادا

اخذ ویزای سینگل کانادا

ویزای سینگل تنها اجازه یک بار ورود را می دهد و برای 3 ماه از تاریخ صدور معتبر است.ولی برای دریافت ویزای سینگل شرایطی لازم است که در این مقاله ذکر می گردد.

بیشتر بدانید
اخذ ویزا ی کار المان

ویزای کار المان

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و انواع ویزاهای کاری المان برای کسانی که قصد دریافت کارت ابی یا ویزای کاری المان را دارند موردبررسی قرار گرفت.

بیشتر بدانید
ویزا جستجو کار المان

ویزا جستجو کار چیست و چه مدارکی احتیاج دارد

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و …

بیشتر بدانید