SadraMohajer

اخذ ویزای مطالعاتی کانادا

  • چهارشنبه 26 دی 1397
  • 229 نفر
 ویزای مطالعاتی کانادا

اخذ ویزای مطالعاتی کانادا

تجربه نشان داده‌است که در مقایسه با افرادی که فرصت مطالعاتی نرفته‌اند، احتمال جذب افرادی که در دوره دکتری به فرصت مطالعاتی رفته‌اند بسیار بیشتر خواهد بود. 

اهمیت دوره‌ی فرصت مطالعاتی

·    گذراندن فرصت مطالعاتی برای جذب هیات علمی، می‌تواند بسیار مفید باشد و تجربه نشان داده‌است که در مقایسه با افرادی که فرصت مطالعاتی نرفته‌اند، احتمال جذب افرادی که در دوره دکتری به فرصت مطالعاتی رفته‌اند بسیار بیشتر خواهد بود. 
·    دوره فرصت مطالعاتی این امکان را می‌دهد که افراد زبان خود را بسیار تقویت کنند و اگر پس از جذب به عنوان هیات علمی، نیاز به شرکت در کنفرانس، همایش و یا گذارندن دوره های کوتاه مدت داشتند، از این فرصت ها به دلیل ضعف در زبان چشم پوشی نکنند.
·    آشنایی با فرهنگ کشور میزبان یکی از جنبه‌های مهم در فرصت‌های مطالعاتی است که به دلیل فراغت بیشتر در این دوره، این امکان برای افراد به خوبی فراهم خواهد شد.
·    اگر فردی دوره فرصت مطالعاتی رفته‌باشد امکان پذیرش از دانشگاه‌های برتر برای دوره‌ی پس از دکتری بیشتر می‌شود.
·    فرصت مطالعاتی این شرایط را برای دانشجویان فراهم می‌کند که با حضور در کنفرانس‌های کشور میزبان یا حتی کشورهای مجاور، امکان آشنایی با صاحب نظران در حوزه تحقیق خود را دارد و دانشجو می‌تواند از این فرصت برای همکاری علمی، و یا اخذ پذیرش در دوره پسا دکتری استفاده کند.

مدارک مورد نیاز ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

  مدارک شناسایی
1.    اصل پاسپورت جدید+ پاسپورت قدیمی
2.    یک قطعه عکس جدید ۵ * 4.5 رنگی با زمینه سفید
3.    ترجمه شناسنامه، سند ازدواج و اسناد ملکی
4.    تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  مدارک مالی
1.    مدارک مالی
  مدارک تحصیلی
1.    گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن
2.    نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
3.    ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریز نمرات آخرین مقطع تحصیل
4.    نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم ایران مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می‌کنند.
5.    ارائه مدرک زبان معتبر‌ (در صورت لزوم)
  مدارک شغلی
1.    رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی

مراحل انجام دوره فرصت مطالعاتی

·    مرحله اول: در ابتدا میبایست باتوجه به اولویت خود اساتید و دانشگاه های مدنظر در حوزه فعالیت خود را انتخاب کنید.
·    مرحله دوم: به اساتید انتخاب شده ایمیلی مبتنی بر همکاری در دوره فرصت مطالعاتی ارسال کنید.
·    مرحله سوم: از استاد انتخاب شده درخواست نامه پذیرش از طرف دانشگاه میزبان را انجام دهید.
·    مرحله چهارم: درخواست خود را برای فرصت مطالعاتی به تحصیلات تکمیلی دانشگاه مبدا خودتان برای صدور نامه کمک مالی ارائه دهید.
·    مرحله پنجم: پس از دریافت نامه پشتیبانی مالی، می‌توانید برای اخذ ویزای کانادا اقدام نمایید.
·    مرحله ششم: برای درخواست ارز، نامه پذیرش و کپی ویزای کانادا را به فرصت مطالعاتی وزارت علوم ارائه کرده و فرم مربوطه را تکمیل نمایید.
·    مرحله هفتم: نامه‌ی اجازه خروج از کشور خود را اخذ نمایید.

ویزای کار کانادا، راهنمای کامل دریافت ویزای کار کانادا توسط تیم صدرا مهاجر

ویزای کار کانادا

آیا قصد دارید برای ویزای کاری کانادا اقدام کنید ؟ چگونه می توان ویزای کار کانادا را دریافت کرد ؟ قوانین اخذ ویزای کار کانادا را می دانید ؟ با صدرا مهاجر همراه باشید

بیشتر بدانید
آموزش گام به گام چگونگی اخذ ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید این مقاله را مطالعه نمایید.

بیشتر بدانید
توضیح مراحل اخذ ویزای مطالعاتی کانادا به طور کامل

اخذ ویزای مطالعاتی کانادا

تجربه نشان داده‌است که در مقایسه با افرادی که فرصت مطالعاتی نرفته‌اند، احتمال جذب افرادی که در دوره دکتری به فرصت مطالعاتی رفته‌اند بسیار بیشتر خواهد بود. 

بیشتر بدانید
تفاوتهای ویزای مالتیپل کانادا و مزایای آن

اخذ ویزای مالتیپل کانادا

مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای این نوع ویزا افزود:

بیشتر بدانید
معرفی کامل ویزای سینگل کانادا، شرایط اخذ ویزای سینگل کانادا

اخذ ویزای سینگل کانادا

ویزای سینگل تنها اجازه یک بار ورود را می دهد و برای 3 ماه از تاریخ صدور معتبر است.ولی برای دریافت ویزای سینگل شرایطی لازم است که در این مقاله ذکر می گردد.

بیشتر بدانید
اخذ ویزا ی کار المان

ویزای کار المان

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و انواع ویزاهای کاری المان برای کسانی که قصد دریافت کارت ابی یا ویزای کاری المان را دارند موردبررسی قرار گرفت.

بیشتر بدانید
ویزا جستجو کار المان

ویزا جستجو کار چیست و چه مدارکی احتیاج دارد

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و …

بیشتر بدانید