SadraMohajer

اخذ ویزای مالتیپل کانادا

  • چهارشنبه 26 دی 1397
  • 948 نفر
ویزای مالتیپل کانادا,ویزا مولتی کانادا,انواع ویزاهای کانادا

اخذ ویزای مالتیپل کانادا

مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای این نوع ویزا افزود:

ویزا طولانی مدت چندگانه کانادا ( ویزا مولتی کانادا ) چیست و چه خصوصیاتی دارد؟

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو ویژگی مهم زیر است.
به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف به کانادا تردد کند.
ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد.
براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:
•    افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
•    پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.
به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.
با این حال هیچ تضمینی برای اخذ ویزا وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

چگونه ویزای مالتیپل کانادا را اخذ کنیم؟

اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت با درخواست شما موافقت کند.
نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی  تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت مربوطه برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی نامه ای به وی ارسال می شود و در آن به شخص  اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.
دارندگان ویزای مولتیپل می توانند به طور متعدد وارد کانادا شود.

 مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا

•    اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی.
•    ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان.
•    در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده.
•    تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
•    تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
•    یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید.
•    ترجمه سند ملکی در صورت وجود.
•    ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد.
•    گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن مالی Bank Statement به زبان انگلیسی که امور بین الملل بانک آن را تایید کرده باشد.
•    دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.
•    رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
شما باید کلیه مدارک  و هزینه های دولت کانادا و هزینه های انگشت نگاری را قبل از ارسال پرونده پرداخت نمایید.
در صورت قبولی، سفارت پاسپورت شما را خواهد خواست. اینکار می تواند توسط خود شما یا فرد دیگری به نمایندگی شما انجام گیرد. معمولا در کمتر از دوهفته (بستگی به سفارت دارد) ویزای کانادا روی پاسپورت درج خواهد شد و به شما تحویل خواهند داد.
روی ویزای شما حداکثر مدت زمان اعتبار ویزای شما درج خواهد شد و نحوه ورود Single(فقط یکبار ورود) Multiple (مجوز چندین بار ورود) درج خواهد شد. هنگام ورود به اولین مرز کانادا مدت زمان مشخصی برای ترک خاک کانادا نیز روی پاسپورت شما درج خواهد شد که همیشه کمتر از شش ماه است.
سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزا کانادا ندارد
تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد؛ لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالاست. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، بروز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزا کانادا است.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی، ویزای کار، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی به شخص دیگر متغیر و متفاوت می باشد.
•     لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.
مدارک کاری
گواهی کار
حکم کار گزینی یا قرارداد کاری
بیمه شغلی
نامه مرخصی
فیش حقوقی
مدارک مالی
پرینت گردش ۶ ماه حساب
نامه تمکن مالی
مدارک ملکی
سند منزل یا سند مغازه یا سند زمین

مزایای ویزای مولتی کانادا چیست؟

مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای این نوع ویزا افزود:
•  دفعات متعدد ورود به کانادا بدون محدودیت  

•   ورود به کانادا از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف 

•   امکان اقامت ۶ ماهه برای هر بار ورود به خاک کانادا  

•  پس از گذشت ۶ ماه اقامت، تنها کافی است فرد یک خروج چند ساعته از خاک کانادا داشته باشد و در بازگشت مجدد به این کشور، اقامت وی به مدت ۶ ماه دیگر را بلامانع خواهد بود

ویزای کار کانادا، راهنمای کامل دریافت ویزای کار کانادا توسط تیم صدرا مهاجر

ویزای کار کانادا

آیا قصد دارید برای ویزای کاری کانادا اقدام کنید ؟ چگونه می توان ویزای کار کانادا را دریافت کرد ؟ قوانین اخذ ویزای کار کانادا را می دانید ؟ با صدرا مهاجر همراه باشید

بیشتر بدانید
آموزش گام به گام چگونگی اخذ ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید این مقاله را مطالعه نمایید.

بیشتر بدانید
توضیح مراحل اخذ ویزای مطالعاتی کانادا به طور کامل

اخذ ویزای مطالعاتی کانادا

تجربه نشان داده‌است که در مقایسه با افرادی که فرصت مطالعاتی نرفته‌اند، احتمال جذب افرادی که در دوره دکتری به فرصت مطالعاتی رفته‌اند بسیار بیشتر خواهد بود. 

بیشتر بدانید
تفاوتهای ویزای مالتیپل کانادا و مزایای آن

اخذ ویزای مالتیپل کانادا

مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای این نوع ویزا افزود:

بیشتر بدانید
معرفی کامل ویزای سینگل کانادا، شرایط اخذ ویزای سینگل کانادا

اخذ ویزای سینگل کانادا

ویزای سینگل تنها اجازه یک بار ورود را می دهد و برای 3 ماه از تاریخ صدور معتبر است.ولی برای دریافت ویزای سینگل شرایطی لازم است که در این مقاله ذکر می گردد.

بیشتر بدانید
اخذ ویزا ی کار المان

ویزای کار المان

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و انواع ویزاهای کاری المان برای کسانی که قصد دریافت کارت ابی یا ویزای کاری المان را دارند موردبررسی قرار گرفت.

بیشتر بدانید
ویزا جستجو کار المان

ویزا جستجو کار چیست و چه مدارکی احتیاج دارد

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و …

بیشتر بدانید