SadraMohajer

ویزای کار المان

  • دوشنبه 3 تیر 1398
  • 970 نفر
اخذ ویزای کار المان,کار در المان,درامد در المان,ویزای جستجوی کار المان

ویزای کار المان

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و انواع ویزاهای کاری المان برای کسانی که قصد دریافت کارت ابی یا ویزای کاری المان را دارند موردبررسی قرار گرفت.

بررسی آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD) در سال ۲۰۱۹

اگر به دنبال به روزترین اطلاعات درباره ویزای کار آلمان هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش های شما درباره ویزای کار آلمان پاسخ خواهیم داد.

در اینجا علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای کار آلمان، به توضیح مدارک لازم، نحوه دریافت دعوتنامه کاری، مزایا و محدودیت ها، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

ویزای کار آلمان چیست؟

برای دریافت این ویزا دقیقا باید چه شرایطی داشت؟
فرآیند دریافت این ویزا چیست؟
دعوتنامه کاری مورد نظر باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
چگونه مشکل نداشتن دعوت نامه کاری را حل کنیم؟
مشاغل مورد نیاز المان کدامند؟
مدت اعتبار ویزای کار آلمان چقدر است؟
آیا با داشتن ویزای کار آلمان می توان اعضا خانواده را نیز به همراه برد؟
حق کار برای اعضای خانواده چگونه است؟
آیا این ویزا منجر به دریافت اقامت نیز می شود؟
شرایط تمدید ویزای کار آلمان چیست؟
مزایای این ویزا چیست؟
محدودیت ها و معایب این ویزا چیست؟
فرآیند اخذ ویزای کار آلمان چقدر طول می کشد؟
مدارک لازم برای این ویزا کدامند؟

تاریخ آخرین ویرایش این مقاله تیر ۱۳۹۸ بوده و مرتبا به روز می گردد.

ویزای کار آلمان چیست؟

ویزای کار آلمان (ویزای Blue Card آلمان) به افراد متخصص داده می شود تا بتوانند در زمینه تخصصی خود در آلمان مشغول به کار شوند.

با توجه به رشد منفی جمعیت کشور آلمان، دولت این کشور در نظر دارد امکان اشتغال به کار در آلمان را برای متخصصینی که از سطح دانش و مهارت بالا و سابقه کار حرفه ای در کشور خود برخوردارند، فراهم کند تا بتواند در میان مدت، کمبود نیروی کار متخصص در آلمان را جبران کند.

برای دریافت این ویزا دقیقا باید چه شرایطی داشت؟

اگر تحصیلات، تخصص و سابقه شغلی شما مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان باشد و همچنین اگر مدرک زبان آلمانی دارید، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا هستید.

ویزای  کار المان با صدرا مهاجر

شرایط دریافت ویزای کار آلمان:

داشتن دعوت نامه کاری (پیشنهاد شغلی) معتبر در آلمان
* نحوه دریافت دعوت نامه کاری در ادامه مقاله توضیح داده می شود.
داشتن حداقل لیسانس (دارای تاییدیه ZAB)
* مدرک فنی حرفه ای به تنهایی قابل قبول نمی باشد.
داشتن سابقه کار (ترجیحا با بیمه تامین اجتماعی)
* حداقل ۲ سال.
تسلط کافی به زبان آلمانی (حداقل در سطح A2) و یا انگلیسی (حداقل در سطح IELTS 5.5)
اگر مدرک زبان نداشته باشید، در صورت تسلط نسبی به زبان آلمانی یا انگلیسی هم امکان دریافت این ویزا وجود دارد.
در نظر داشته باشید، آشنایی با کشور آلمان و ارتباط با شرکت های معتبر مرتبط با تخصص شما، می تواند احتمال دریافت ویزا را بالا ببرد.

فرآیند و مراحل دریافت ویزای کار آلمان چیست؟

در قدم اول شما باید وقت سفارت آلمان برای ویزای کار را درخواست کنید و به دنبال عقد قرارداد کاری (Job Offer) معتبر با یک شرکت آلمانی باشید.

در ادامه این مقاله نحوه دریافت پیشنهاد شغلی و شرایط دعوتنامه کاری معتبر مورد تایید سفارت آلمان را توضیح خواهیم داد.

سپس در زمان اعلامی با مدارک کامل خود به سفارت مراجعه خواهید کرد. پس از چک شدن مدارک شما توسط آفیسر، با شما مصاحبه ای در حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه انجام خواهد شد که سوالات مهمی را از شما خواهند پرسید.

سوالات با توجه به شرایط شما پرسیده می شود. موسسه لیستی از این سوالات را که توسط متقاضیان قبلی جمع آوری شده در اختیار شما قرار خواهد داد.

پس از بررسی پرونده، یک الی دو ماه بعد با شما تماس گرفته می شود، در صورت موافقت با درخواست شما، باید در زمان اعلام شده جهت دریافت ویزای خود به سفارت آلمان مراجعه کنید و پاسپورت خود را تحویل دهید تا طی دو الی سه هفته بعد، ویزای خود را تحویل بگیرید.

مدت اعتبار ویزای کار آلمان چقدر است؟

این ویزا معمولا برای ۴ سال صادر می شود. البته در صورتی که طول زمان قرار داد منعقد شده کمتر از ۴ سال باشد، مدت ویزای شما نیز به همان اندازه خواهد بود.

آیا ویزای کار آلمان منجر به دریافت اقامت دائم می گردد؟

بله. شما پس از ۳۳ ماه اشتغال و زندگی در آلمان می توانید در خواست اخذ اقامت آلمان را بدهید و چنانچه مدرک زبان B1 داشته باشید این مدت به ۲۱ ماه نیز می تواند کاهش می یابد.

آیا با داشتن ویزای کار آلمان می توان اعضا خانواده را نیز به همراه برد؟

بله. به تمامی اعضای تحت تکفل شما (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) نیز از ابتدا ویزا تعلق می گیرد و می توانند به همراه شما به زندگی در آلمان بپردازند.

آیا همسر شما نیز حق کار دارد؟

همسر شما نیز مجاز به کار و اشتغال تمام وقت در آلمان می باشد.

فرآیند اخذ ویزای کار آلمان چقدر طول می کشد؟

در حال حاضر (آپدیت تیر ۱۳۹۸) مدت زمان دریافت وقت سفارت آلمان برای ویزای کار حدود یکسال می باشد که زمان نسبتا خوبی برای تقویت زبان می باشد.

نکته: برای کاهش دادن این زمان راهی وجود ندارد. به عنوان مثال افرادی در سالهای گذشته این پروسه را از طریق سفارت آلمان در ترکیه انجام می دادند اما در سال جدید میلادی ۲۰۱۹ دیگر این امکان وجود ندارد.

مشاغل مورد نیاز آلمان کدامند؟ + لیست ۲۰۱۹

لیست این مشاغل سالانه اعلام می شود ولی این به معنای آن نیست که به سایر حرفه ها ویزا کار تعلق نمی گیرد، اما شانس این مشاغل به مراتب بالاتر است.

تمام رشته های مهندسی:

مهندسی فناوری اطلاعات (IT)
مهندسی کامپیوتر
مهندسی نرم افزار و یا سخت افزار
مهندسی برنامه نویسی
مهندسی صنایع
مهندسی خودرو
مهندسی مکانیک
مهندسی الکتروتکنیک
مهندسی برق (و یا برق صنعتی)
مهندسی الکترونیک (انواع گرایش ها)
مهندسی معماری
مهندسی عمران
مهندسی ساختمان
مهندسی پروژه
مهندسی تجهیزات بهداشتی
مهندسی جوش
مهندسی پزشکی
مهندسی فناوری حفاری
مهندسی ژنتیک‏
مهندسی شیمی
مهندسی قدرت
مهندسی مخابرات‏
مهندسی مکانیک خودرو‏
مهندسی مواد‏
مهندسی اپتیک و لیزر‏
مهندسی احتراق
مهندسی محیط زیست‏
مهندسی معدن‏
مهندسی مکاترونیک
مهندسی نفت
مهندسی هوافضا
مهندسی اتوماسیون صنعتی
مهندسی لجستیک
بعضی از رشته های پزشکی و پیراپزشکی:

پزشک عمومی
دامپزشکی
پرستاری
مامائی
ارتوپدی
توان‌بخشی
شنوایی شناسی
بینایی سنجی
زیست شناسی
بهداشت، درمان و مراقبت
مشاغل بیمارستانی
نگهداری سالمند

دیگر مشاغل:
علوم پایه
لوکوموتیورانی
رباتیک
مدیر و مهندسی فروش
مدیر و مهندسی پروژه
مدرس اتوماسیون صنعتی
متخصص مالیات
حسابدارمالی و حسابرس
تحقیقات فنی و توسعه علم
مکانیک ساخت و ساز
مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی
تکنولوژی ماشین های الکتریکی
متخصص فن آوری فلزی – فناوری ساخت
مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان
مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع
مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا
تکنولوژیست صنعت


دعوتنامه کاری مورد نظر باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
در نظر داشته باشید طبق رویکرد جدید پلیس اتباع خارجی آلمان، هر دعوتنامه کاری برای ارائه به سفارت باید همه ویژگی های زیر را داشته باشد:

درآمد ناخالص ذکر شده در قرارداد باید حداقل سالانه ۵۱.۰۰۰ یورو (ماهانه ۴۲۵۰ یورو) باشد.
شرکت صادر کننده دعوت نامه، باید شرکت معتبر با سابقه مالیاتی خوب باشد.
شرکت صادر کننده دعوت نامه، نباید تازه تاسیس باشد.
شرکت صادر کننده دعوت نامه، باید تعهد پرداخت دستمزد شما را تا پایان قرارداد کاری به دولت آلمان بدهد.
چگونه دعوتنامه کار (JOB OFFER) پیدا کنیم؟
یافتن قراردادکاری در کشور آلمان، فرآیند ساده ای نمی باشد. در نظر بگیرید که یک شرکت آلمانی حتی بدون اینکه یکبار شما را از نزدیک ببیند باید برایتان قرارداد کاری بفرستد. این شرکت موظف است برای کسی که هیچ شناختی از او ندارد ۵۱.۰۰۰ یورو را برای یکسال دستمزد وی به دولت آلمان تعهد بدهد.

توجه: بعضی از افراد سودجو یا ناآگاه با فروش دعوتنامه کاری مبالغ قابل توجهی را از متقاضیان این نوع ویزا دریافت می کنند. این افراد که با همکاری چند فرد یا شرکت آلمانی اقدام به تهیه این قراردادهای کاری می کنند، باعث ایجاد مشکلات بزرگی برای متقاضیان شده اند.

درنظر داشته باشید هیچ شرکتی بدون شناخت کافی تعهد ۵۱.۰۰۰ یورو را برای شخصی در خارج از اروپا نمی دهد. در واقع نکته اینجاست که این شرکت های صادر کننده دعوتنامه کاری صوری، به دلیل آنکه یک شرکت ثبت شده در آلمان هستند، می توانند دعوت نامه کاری صادر کنند اما اداره پلیس اتباع خارجی آلمان آنها را شناسایی می کند و تبعات آن برای فرد متقاضی نیز خواهد بود.

از این رو سفارت آلمان معمولا دعوت نامه های صوری را تشخیص می دهد و درخواست شما را رد می کند و این امر باعث ایجاد سوءسابقه در حوزه شنگن برای شما می شود. در مواردی هم که سفارت آلمان متوجه موضوع نشود، پلیس آلمان در خاک این کشور افراد زیادی را پس از کشف حقیقت از کشور خود دیپورت می کند.

به همین دلایل، موسسه حقوقی صدرا مهاجربه شما عزیزان جویای کار در اروپا توصیه می کند که راه های منطقی را پیش بگیرید.

در ادامه توضیح خواهیم داد چگونه می توانید به صورت قانونی دعوت نامه کاری بگیرید.

چگونه مشکل نداشتن دعوت نامه کاری را حل کنیم؟

درست است که پیدا کردن کار در آلمان بدون ملاقات حضوری و انجام مصاحبه های مربوطه کاری دشوار می باشد. اما اگر بتوانید به آلمان بروید و قانونا اجازه جستجوی کار در آلمان را داشته باشید این مشکل کاملا رفع شده است.

خبر خوب:

کشور آلمان به منظور رفع این مشکل، ویزایی را صادر می کند که ویزای جستجوی کار آلمان (Job Seeker) نام دارد. این ویزا به متقاضیان اجازه می دهد که اگر دعوتنامه کاری ندارند به کشور آلمان بروند و به مدت ۶ ماه به دنبال کار بگردند. متقاضیان پس از ورود به آلمان با کمک شرکت های کاریابی به دنبال شغل مناسب خود خواهند گشت و پس از یافتن آن، در همان خاک کشور آلمان ویزای کار ۴ ساله دریافت می کنند.

البته اخذ این ویزا شرایطی دارد که می توانید در این مقاله بخوانید.

ویزای جستجوی کار آلمان – JOB SEEKER (شرایط ۲۰۱۹)

اما اگر قرارداد کاری دارید ادامه مقاله را از دست ندهید…

شرایط تمدید ویزای کار آلمان چیست؟

در هنگام تمدید، شما باید تمامی شرایط و مدارکی که در ابتدای پروسه لازم بوده است را داشته باشید.

مزایای ویزای کار آلمان چیست؟
مدت زمان نسباتا کوتاه انجام پروسه
امکان داشتن شغل مناسب در یکی از بهترین کشورهای دنیا
هزینه نه چندان زیاد
امکان تبدیل این ویزا به اقامت اروپا
امکان به همراه بردن خانواده به آلمان
امکان اشتغال اعضای خانواده در آلمان
محدودیت ها و معایب این ویزا چیست؟
عدم امکان کاریابی آسان از داخل ایران
عدم تضمین دریافت این نوع ویزا از سفارت آلمان
صرف زمان قابل توجه تا تبدیل به اقامت (۲۱ تا ۳۳ ماه زمان تا امکان درخواست اقامت لازم است)
عدم امکان تحصیل برای دارندگان این ویزا
مدارک لازم برای این ویزا کدامند؟
پاسپورت معتبر
قرارداد کاری با یک شرکت معتبر آلمانی (به مبلغ حداقل ۵۱.۰۰۰ یورو در سال)
ترجمه شناسنامه به زبان آلمانی یا انگلیسی (در صورتی که نام و یا نام خانوادگی خود را تغییر داده اید) {توسط موسسه انجام می شود.}
ترجمه مدارک تحصیلی و ریز نمرات به همراه تاییدات وزارت خارجه و دادگستری که باید به تایید سفارت نیز برسد {توسط موسسه انجام می شود.}
تاییدیه مدارک تحصیلی ZAB و یا همان Anabin {توسط موسسه انجام می شود.}
رزرو هتل یا محل اقامت در آلمان {توسط موسسه انجام می شود.}
ترجمه رسمی سابقه کار (ترجیحا به همراه بیمه تامین اجتماعی) {توسط موسسه انجام می شود.}
گواهی مبنی بر معلومات زبان آلمانی یا انگلیسی (در صورت وجود) {توسط موسسه انجام می شود.}
رزومه کامل با فرمت قابل قبول سفارت {توسط موسسه انجام می شود.}
بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یوروی {توسط موسسه انجام می شود.}
نکته ۱: داشتن تاییدیه ZAB یا ANABIN الزامی است. برای دریافت تاییده ZAB به سایت ارزشیابی مدارک تحصیلی آلمان www.kmk.org مراجعه نموده و دانشگاه محل تحصیل و رشته تحصیلی خود را در آن جستجو کنید. در صورت یافتن نتیجه از آن پرینت تهیه فرمایید.

نکته ۲: داشتن مدرک زبان الزامی نیست و تنها تسلط کافی به زبان آلمانی و یا انگلیسی کافی است.

درباره شرایط زندگی و هزینه ها در آلمان بیشتر بدانید
اگر می خواهید اطلاعات جدید، کامل و مفیدی را درباره شرایط زندگی و هزینه ها در آلمان به دست آورید، می توانید به مقاله بررسی شرایط زندگی در آلمان مراجعه نمایید. پس از مطالعه کامل این مطلب، با شرایط زندگی در آلمان کاملا آشنا خواهید شد.


sadra mohajer.com

ویزای کار کانادا، راهنمای کامل دریافت ویزای کار کانادا توسط تیم صدرا مهاجر

ویزای کار کانادا

آیا قصد دارید برای ویزای کاری کانادا اقدام کنید ؟ چگونه می توان ویزای کار کانادا را دریافت کرد ؟ قوانین اخذ ویزای کار کانادا را می دانید ؟ با صدرا مهاجر همراه باشید

بیشتر بدانید
آموزش گام به گام چگونگی اخذ ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

اگر برای دوره های تحصیلی بیش از۶ ماه قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید و شهروند کشورهایی هستید که نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید این مقاله را مطالعه نمایید.

بیشتر بدانید
توضیح مراحل اخذ ویزای مطالعاتی کانادا به طور کامل

اخذ ویزای مطالعاتی کانادا

تجربه نشان داده‌است که در مقایسه با افرادی که فرصت مطالعاتی نرفته‌اند، احتمال جذب افرادی که در دوره دکتری به فرصت مطالعاتی رفته‌اند بسیار بیشتر خواهد بود. 

بیشتر بدانید
تفاوتهای ویزای مالتیپل کانادا و مزایای آن

اخذ ویزای مالتیپل کانادا

مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای این نوع ویزا افزود:

بیشتر بدانید
معرفی کامل ویزای سینگل کانادا، شرایط اخذ ویزای سینگل کانادا

اخذ ویزای سینگل کانادا

ویزای سینگل تنها اجازه یک بار ورود را می دهد و برای 3 ماه از تاریخ صدور معتبر است.ولی برای دریافت ویزای سینگل شرایطی لازم است که در این مقاله ذکر می گردد.

بیشتر بدانید
اخذ ویزا ی کار المان

ویزای کار المان

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و انواع ویزاهای کاری المان برای کسانی که قصد دریافت کارت ابی یا ویزای کاری المان را دارند موردبررسی قرار گرفت.

بیشتر بدانید
ویزا جستجو کار المان

ویزا جستجو کار چیست و چه مدارکی احتیاج دارد

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و …

بیشتر بدانید